Öppet brev till de verkliga makthavarna

Eftersom Sveriges folkvalda tycks ha lämnat walk over och lagt ut rättsskipningen på entreprenad, vänder jag mig till landets verkliga makthavare. Därför:

Kära feministiska antirasister! Ursäkta om jag stör i ert viktiga arbete med intersektionell menskonst, censurimplementering och normbrytande pekböcker för spädbarn. Men. Om ni skulle kunna hejda era primalskrik över Pippi Långstrumps kränkningar eller en klapp på stjärten för ett decennium sedan så har jag något att berätta: Sverige står i brand.

Nej. Det handlar inte om att någon konservativ hotellkedja envisas med att ha separata dam- och herrtoaletter, att prinsessan Madeleine bar päls eller ens om att det fortfarande går att köpa böcker av Katerina Janouch.

Det handlar om att kvinnor våldtas utan att våldtäktsmännen straffas – i Sverige. Det handlar om att småflickor stympas, misshandlas och gifts bort – i Sverige. Det handlar om att människor ohindrat kan skandera om att ta fram knivar och döda judar – i Sverige. Det handlar om att aktivister tagit makten över beslutsfattandet – i Sverige. Det handlar om att människor lever i slaveri – i Sverige. Det handlar om att politiker vill bestraffa den som uppmärksammar obekväma sanningar – i Sverige. Det handlar om att människor som anklagas för att ha fel värdegrund inte har skydd av lagen – i Sverige. Det handlar om att människor dör i vårdköer – i Sverige. Det handlar om att polisen inte längre kan skydda medborgarna – i Sverige. Det handlar om att människor bor på gatorna – i Sverige.

Allt detta sker – i Sverige – medan ni vänder bort era blickar, delar ut pris till varandra och stärker varandras egon. Ni är de feministiska antirasisterna vars hela världsbild fokuserar på att dela in allt och alla i kön och pigment. Ert hyckleri är monumentalt och er ”godhet” bygger på andra människors lidande. Er verksamhet är ett godhetsmasturberande pyramidspel. Ni är entreprenörerna som tagit över rättsskipningen i samhället. Ni är åklagare, domstolar och bödlar – allt i ett. Ett ruttet Kinderägg.

Men kom ihåg att även ur detta ert ruttna ägg kommer något att kläckas. Något som är summan av det ni möjliggjort. Och revolutionen äter ofta sina egna barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 3 =